wie is

Team 2014 stelt zich voor:

nicoleNicole E. Zonderhuis
Organisator, creatief leider en inspirator, gastvrouw, overall coördinatie, PR, lokatie
nicole@dagbuitendetijd.nl

Via reizen naar Mexico is zij in contact gekomen met de Maya kalender en de Dreamspell. 25 juli 2003 was het haar energie; 10 Hemelwandelaar. Zij besloot die dag te organiseren. En sindsdien is zij de inspirator en organisator van de Dag buiten de Tijd geweest.
“Ik geloof dat iedereen verlangt naar vrede, naar een samenleving in balans waar iedereen een volwaardige plek inneemt. Ik geloof dat dit verlangen een realiteit kan zijn. Daarvoor moeten we samenkomen,  elkaar ontmoeten in eenheid en dankbaarheid, aangeraakt worden door elkaars magie.  Deze ruimte zet ik neer met de Dag buiten de Tijd. Kom en vier het met ons.”

Zij werkt als zelfstandig vormgever/ kunstenaar in Utrecht en ze schrijft boeken en artikelen en geeft workshops over de 13 Manen Kalender. Ze is spirituele trendwatcher en houdt zich bezig met o.a. sjamanisme, de maan, vrouwkracht, en krachtplekken.

lijntje

Maaike-van-'t-HoenMaaike van ’t Hoen
Coördinator vrijwilligers, Assistent organisatie, Praktische Coördinatie ter plekke, hulpdiensten en toeleveranciers

Een spin in het web. Zo kan je Maaike het beste typeren. De rol als rechterhand van Nicole voor het organiseren van de Dag buiten de Tijd is dan ook een rol die haar goed past. 2014 wordt het 2de jaar dat Maaike meehelpt.Maaike heeft al vanaf jongs af aan interesse in het spirituele levenspad. Hieraan geeft ze invulling door haar mediumschap waarbij ze contact legt met overleden dierbaren en channelings verzorgt. Door deze natuurlijke gave bezit ze een schat aan esoterische kennis waardoor de Maya kalender voor haar als vanzelfsprekend is en voelt.
Maaike werkt als praktijkmanager bij Actifytaal: fysio- en manueeltherapie praktijk in  Utrecht samen met haar partner Robert. Naast haar werk volgt zij een opleiding professionele communicatie bij Phoenix opleidingen en volgt zij regelmatig cursussen voor mediumschap in Engeland waar de bakermat ligt van het mediumschap.

lijntje


karin van kootenKarin van Kooten
Coördinatie Kinderactiviteiten

 

Uit ervaring weet ze hoe leuk, fijn en zinvol het is om samen met kinderen naar festivals te gaan. Daarom helpt Karin dit jaar met liefde mee aan de Dag buiten de Tijd. Om een sprankelend, hartverwarmend en (ont)spannend kinderprogramma in elkaar te zetten. Waar jong en oud zich thuis voelen.

Karin geeft zelf wekelijks lessen en workshops aan kinderen en hun ouders, met yoga, massage, zelf gebouwde leemovens en lekker eten, onder de vlag van Studio Kaatje en kinderyogaschool Yoga Leentje. Daarnaast werkt ze al meer dan 10 jaar als journalist en redacteur, o.a. voor Yoga Magazine, maar ook veel met en voor kinderen in Nederland en ver daar buiten.

lijntje

Tineke Lehmantinekelehman
Coördinator van het healingveld

In 2006 heeft Tineke JA tegen zichzelf gezegd en gekozen voor het Nieuwe Bewustzijn. Door verantwoordelijkheid te nemen voor haar eigen creaties, overtuigingen, vorige levens enz., heeft ze zichzelf kunnen toelaten in de armen van haar Zelf-Liefde en Ziel. Ze noemt het liefdevol de integratie van de goddelijke mens. Haar bedrijf heet 10 voor JezelfMet haar helder-weten en zielen communicatie fasciliteert ze zonder terug te gaan naar het verleden, baby´s, kinderen, jongeren en volwassen naar hun kern van zuivere liefde en vreugd om het leven op aarde weer te kunnen vieren. www.hoogsensitiefkind.nl
Tineke wil heel graag haar helderheid en Zelf-Liefde onvoorwaardelijk delen met de wereld. Zo is de coördinatie van het healingveld ook een expressie van haar passie geworden.

lijntje

helmyHelmy van Walsem
Coördinator Workshops, Programma en timing, aankleding terrein

Helmy zorgt dat we buiten de Tijd zijn, een flexibele planning hanteren, overal tijd voor maken en toch op tijd beginnen en eindigen. Ze ontvang de workshopgevers en communiceert de tijden.
“In 2003 ben ik van richting veranderd in mijn werkende leven door ontslag te nemen bij de Nederlandse Spoorwegen na 12,5 jaar. Sinds 2012 werk ik fulltime als zelfstandige en neem ik de tijd voor je voeten. Dit doe ik vanuit mijn praktijk in Utrecht. Zie: www.tijdvoorjevoeten.nl. Ik help mensen heel praktisch bij de verzorging van hun voeten en ik ondersteun anderen in hun persoonlijke proces door voetreflexmassages en coaching. Door middel van individuele sessie, workshops en trainingen. Zo help ik anderen letterlijk en figuurlijk weer op weg. Waarbij mijn uitgangspunt is dat je kunt dromen met beide voeten op de grond. Ik verbind graag het spirituele met alle aardse zaken zodat alles weer één is. Dit is mijn leerproces.
Nu lever ik met liefde een bijdrage aan het festival om mensen de weg te wijzen, de juiste sfeer te creëren en het programma te bewaken.”

lijntje

gerdaGerda Nederend
Coördinator Entree

 

Met enthousiasme en plezier zal ze ieder ontvangen, de weg wijzen en informatie geven. Festival ‘Dag buiten de Tijd’ is voor Gerda een feest van liefdevol in verbinding zijn. Ze laat zich inspireren door Zen meditatie en de Lakota indianen, die een diepe overtuiging hebben van verbondenheid met alles wat er is, andere mensen, dieren, bomen, water, rotsen, stenen, sterren en planeten. Vanuit dit bewustzijn wil ze graag een bijdrage leveren aan de ‘Dag buiten de tijd’. In het dagelijks leven heeft zij een praktijk, genaamd ‘Sprankeling’, voor lichaamsgerichte psychotherapie, opstellingen en training. Daarnaast werkt zij als intaker bij een sociale werkvoorziening. Openheid, integriteit en liefdevolle acceptatie van dat wat is, zijn voor haar kernwoorden.

lijntje

sannebloemSanne Bloem
Coördinatie Markt

Sanne Bloem bruist van de creativiteit. Zij organiseert de Zelfgemaakte Markt, breit de openbare ruimte vol, deed de Zelfgemaakte Radio, maakt kalenders van afgeschreven briefpapier, verzamelt hartjes, herontwerpt kleding, portemonnees, stoelen, fietsen en wat eigenlijk niet… Sanne Bloem vindt heel veel dingen leuk om te doen. Op haar website staat een verzameling van de dingen waar zij zich op dit moment mee bezig houdt

lijntje

Mirjam van der Heidemirjam
Coördinator Catering

Het samen eten en drinken geeft super inspiratie aan lichaam en geest! Kom een van de meest primaire levensbehoeftes op verrassende manier vervullen en maak je dag zo aangenaam mogelijk! Dat vindt Mirjam de hoogste kunst namelijk. Ze heeft veel ervaring met biologische producten van zaadje tot keuken en verkoop. Haar moestuin bevindt zich zelfs op Fort Blauwkapel!