Gezocht: Kunst

De energie van deze dag is Gele Ster: Ster staat voor Kunst, Schoonheid en Alles Mooi maken. Onze leefomgeving zou best een transformatie kunnen gebruiken. Dat je weer blij wordt van wat je ziet… Ben jij zo’n kunstenaar?  Of ken jij mensen die de kunst verstaan de zichtbare wereld om hen heen mooier te maken? Dat kan ook met tekst, of performance. Neem dan contact met me op… nicole@dagbuitendetijd.nl

street_art_yarn_crochet_7

1-street_art_feb_a

Clet-Abraham-street-art-5 color,colour,stairs,steps,street,streetart-7e1e6929f713e1dfb466e4d1c6465252_h Mademoiselle-Maurice-marketing-creativo-7

street_art_march_2012_8

street_art_yarn_crochet_1-comments

10259797_1508073706083164_6897640838126921755_n
Toshiko Horiuchi-MacAdam is an incredible crochet artist from Japan. She makes gigantic crochet installations that act as both art and playgrounds. Toshiko’s installation art apparently once mistaken by children for a playground, suddenly found new life and she began working on many playgrounds in Japan.

www.knitjapan.co.uk/features/c_zone/horiuchi/work.htm

Dit bericht is geplaatst in gezocht, kunst. Bookmark de permalink.

3 reacties op Gezocht: Kunst

 1. Rina Oosterveen schreef:

  Hoi Nicole
  wij maken mooie smudveren en krachtsymbolen en haarveren ,graag kom ik op de markt staan ,en wil ook wel workshop geven haarveren ,wij staan dan voor het eerst op een markt,workshops wel vaker gedaan met kids ,laatst ook op een ambachtsmarkt ,en we kregen veel lovende kritiek,,we hopen dat er voor ons een plekje is !!!

  vriendelijke groet Rina

 2. Nicole schreef:

  wil je het inschrijfformulier invullen dat bij de contactgegevens v d marktmeester staan. Dan pas kunnen we je aanvraag meenemen in de selectieronde.OK?

 3. Petra Meijnen schreef:

  Ik zing en begeleid mijzelf met de gitaar. Schrijf mijn eigen teksten en muziek. Veel gaat over de natuur. Ik neem mensen mee naar de plek waar ik over zing. Ook liedjes naar aanleiding van o.a. Indiaanse verhalen ( om mee te doen) en over de elementen. Werk daarbij ook met elementen maskers en nodig mensen uit om in de kleur (lappen) en uitdrukking van hun voorkeurs element mee te dansen en / of muziek te maken ( met mijn elementen muziek instrumenten)
  Mogelijkheden voor volwassenen en/of kinderen.
  Ik wil wel graag weten of er voor mij kosten aan verbonden zijn.

Reacties zijn gesloten.